Tentang Kami


Kereta Sewa Seremban - KLEZCAR Seremban 3 menawarkan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri pada harga mampu milik. Kami beroperasi di Pusat Komersial Universiti Seremban 3, bersebelahan UiTM Seremban dan UNICITY (masih dalam pembinaan) kami menawarkan keperluan kereta sewa di sekitar area Seremban, Seremban 2, Sendayan, Seremban 3, Rasah, Mambau, Rantau, Rahang, Senawang, Ampangan, Paroi, Port Dickson dan kawasan sekitarnya. Kami sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik, sewa yang berpatutan dan lebih nilai, kereta baharu dan juga berkualiti tinggi.

Pelbagai jenis kereta sewa boleh anda disewa dengan Kereta Sewa Seremban - KLEZCAR Seremban 3 dari jenis kompak, mpv, sedan, dan MPV mewah seperti Perodua Viva, Perodua Axia, Perodua Myvi, Perodua Alza, Toyota Vios, Nissan Almera. Proton Saga FLX, Proton Persona, Proton Exora, Hyundai Starex, Nissan Urvan, Toyota Hiace, Toyota Alphard dan Toyota Vellfire. Anda boleh menyewa secara harian, mingguan atau bulanan tertakluk kepada terma dan syarat.

Sila klik pautan HARGA untuk melihat harga sewa setiap kereta. Sila klik pautan PELABURAN sekiranya berminat untuk memajak kereta anda dengan kami.